text.skipToContent text.skipToNavigation

အင်ဒိုနီးရှား ဖောက်သည်များအတွက်သာ သတိပေးချက်  အသေးစိတ်အချက်အလက်များကိုရှုမြင်ပါ
ဖောက်သည်များ ထောက်ပံ့ပေးသော ဆက်သွယ်ရေး သတင်းအချက်အလက်များ-
pim.indonesia.contact.title2
လီယန်နန် ပန်ဂါဒွမ် ကွန်ဆူမန်

(စီးပွားရေးယူနစ် စွမ်းဆောင်နိုင်မှုပစ္စည်းများ၊ ရောင်းချမှုထောက်ပံ့ရေးအဖွဲ့)

pim.indonesia.contact.address

Gedung AIA ဗဟိုဌာန၊ အဆင့် ၃၉၊ Jl. Jend. Sudirman Kav. ၄၈အေ၊ ဂျကာတာ ဆဲလတန်၊ အင်ဒိုနီးရှား

+62 21 2988 8557

[email protected]

Direktorat Jendertorat Jenderal ပါးလင်ဒန်ဂန် ကွန်စူမန် ဒန်တာတီဘ နီအာဂေ ကီဒါဂန် ပါ
0853 1111 1010

အောင်မြင်ပါသည်! သင့်မေးခွန်းကို ကျွန်ုပ်တို့၏အရောင်းအဖွဲ့ထံပေးပို့ပြီးပါပြီ။

pim.add.to.wishlist.popup.error

 ပစ္စည်းကို ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုထဲသို့ ထည့်ပြီးပါပြီ

All

၇၅ ပစ္စည်းတွေကို ၇၅ ရှာတွေ့ခဲ့ကြတယ်။

ဒီခလုတ်နဲ့ တည်တံ့တဲ့ အစိတ်အပိုင်းတွေကို စစ်ထုတ်ပါ။
ကိန်းဖြူ
အသုံးချထားသော စစ်ထုတ်ကိရိယာများအားလုံးကိုရှင်းလင်းပါ

နမူနာတောင်းဆိုချက်
Requestor ရဲ့ ဆက်သွယ်ရေး အသေးစိတ်အချက်အလက်တွေ
အမည် အပြည့်အစုံ
ကုမ္ပဏီ
အနေအထား
တယ်လီဖုန်းနံပါတ်
အလုပ်အီးမေးလ် လိပ်စာ
သင်္ဘောလိပ်

Thank you. Your request has been sent.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
GSOLIGHT-DOURO VALLEY GRAPE SEED OIL LIGHT

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil

GSO LIGHT - DOURO VALLEY GRAPE SEED OIL LIGHT is a high purity, low colored Vitis vinifera seed oil obtained through cold extraction and without any solvent to keep all benefits of the oil. It is rich in palmitic, stearic, oleic, linoleic acid (omega 6) and polyphenols. It has been traditionally used as a wound healer and anti-inflammatory. It is used in cosmetics because of its powerful antioxidant properties. It is a fragile, nourishing oil with excellent hair/skin affinity and outstanding absorption. Organic COSMOS, Natural Index = 1.
ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
VAP - VEGETABAL ALTERNATIVE TO PARAFFIN OIL

Vitis vinifera (grape) seed oil

VAP - VEGETABAL ALTERNATIVE TO PARAFFIN OIL from EFP Biotek is a vegetable alternative to paraffin oil. PALM free, COSMOS, Natural Index = 1.
ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
VAVS GEL-VEGETABLE ALTERNATIVE TO VOLATILE SILICONE GEL

Coco-caprylate/Caprate (and) hydrogenated castor oil/sebacic acid copolymer (and) hydrogenated olive oil unsaponifiables

VAVS GEL-VEGETABLE ALTERNATIVE TO VOLATIL SILICON GEL is a ready-to-use jellified version of VAVS emollient, that further expands formulation options, bringing silky non-greasy/non-sticky after feel. Multifunctional ingredient with emollience properties that acts as oil thickener with film-forming and suspension abilities. Hot and cold processable, compatible with most lipid ingredients. Clear/transparent formulations are possible.
ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
LISSENARE

Hydrolyzed corn starch,Water

Lissenare (INCI: Hydrolyzed Corn Starch, Water) is a naturally derived, biodegradable functional saccharide made from starch, primarily composed of isomalto-oligosaccharides. It meets a natural index of 1.0 per ISO 16128, making it well suited for clean-label and eco-conscious personal care formulations.

Lissenare forms a smooth, flexible film that prevents the flaking commonly associated with styling agents and polymers. When combined with fixing polymers, it helps achieve both strong hold and improved flexibility — benefits that are typically difficult to deliver together. For hair treatment products, it improves the suppleness and tensile strength of damaged hair, contributing to a more elegant, manageable texture.

A Nagase innovation certified as Halal and China IECIC listed, Lissenare is a gentle, sustainable ingredient that adds meaningful performance benefits to shampoos, conditioners, styling gels, leave-in treatments, and hair serums.

တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
*လိုအပ်ချက်

စုံစမ်းမေးမြန်းမှုအတွက် ကျေးဇူးတင်ပါတယ်။

စီးပွားရေးနေ့အနည်းငယ်အတွင်းမှာ ခင်ဗျားတို့ကို ဆက်သွယ်ပါမယ်။

ထုတ်လုပ်မှု ပမာဏကို အသစ်ပြင်ဆင်ထားပါတယ်။