text.skipToContent text.skipToNavigation

အင်ဒိုနီးရှား ဖောက်သည်များအတွက်သာ သတိပေးချက်  အသေးစိတ်အချက်အလက်များကိုရှုမြင်ပါ
ဖောက်သည်များ ထောက်ပံ့ပေးသော ဆက်သွယ်ရေး သတင်းအချက်အလက်များ-
pim.indonesia.contact.title2
လီယန်နန် ပန်ဂါဒွမ် ကွန်ဆူမန်

(စီးပွားရေးယူနစ် စွမ်းဆောင်နိုင်မှုပစ္စည်းများ၊ ရောင်းချမှုထောက်ပံ့ရေးအဖွဲ့)

pim.indonesia.contact.address

Gedung AIA ဗဟိုဌာန၊ အဆင့် ၃၉၊ Jl. Jend. Sudirman Kav. ၄၈အေ၊ ဂျကာတာ ဆဲလတန်၊ အင်ဒိုနီးရှား

+62 21 2988 8557

[email protected]

Direktorat Jendertorat Jenderal ပါးလင်ဒန်ဂန် ကွန်စူမန် ဒန်တာတီဘ နီအာဂေ ကီဒါဂန် ပါ
0853 1111 1010

အောင်မြင်ပါသည်! သင့်မေးခွန်းကို ကျွန်ုပ်တို့၏အရောင်းအဖွဲ့ထံပေးပို့ပြီးပါပြီ။

pim.add.to.wishlist.popup.error

 ပစ္စည်းကို ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုထဲသို့ ထည့်ပြီးပါပြီ

All

၉၃ ပစ္စည်းတွေကို ၉၃ ရှာတွေ့ခဲ့ကြတယ်။

ဒီခလုတ်နဲ့ တည်တံ့တဲ့ အစိတ်အပိုင်းတွေကို စစ်ထုတ်ပါ။
ကိန်းဖြူ
အသုံးချထားသော စစ်ထုတ်ကိရိယာများအားလုံးကိုရှင်းလင်းပါ

နမူနာတောင်းဆိုချက်
Requestor ရဲ့ ဆက်သွယ်ရေး အသေးစိတ်အချက်အလက်တွေ
အမည် အပြည့်အစုံ
ကုမ္ပဏီ
အနေအထား
တယ်လီဖုန်းနံပါတ်
အလုပ်အီးမေးလ် လိပ်စာ
သင်္ဘောလိပ်

Thank you. Your request has been sent.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
TREHALOSE 100

Trehalose

Trehalose 100 (INCI: Trehalose) is a naturally occurring disaccharide derived from starch through fermentation, offering a 100% natural index per ISO 16128. Its stable, non-reducing structure makes it compatible with a broad range of formulation pH levels and processing temperatures without compromising performance.

This ingredient is a powerful skin moisturizer that helps maintain the water-holding capacity of dry skin by retaining moisture within the stratum corneum and promoting intercellular lipid lamellar structure formation. In hair care applications, it demonstrates protective benefits under heat styling conditions and strong anti-humidity properties that extend style longevity.

COSMOS approved, Halal certified, and China IECIC listed, Trehalose 100 from Nagase Viita is a trusted, label-friendly ingredient for formulators targeting moisturization, protection, and styling performance in skin care, hair care, body care, and oral care.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
MOT-MAXI OLIVE 3T-ACTION

Olea Europaea Oil Unsaponifiable,Tocopherol

MOT-MAXI OLIVE 3T-ACTION by EFP BIOTEK is a revolutionary Anti-Aging active. It prevents the main causes for Skin Aging: the Oxidation and Glycation closed circuit chain reaction. It protects skin structural tissues and its constant renewal process (homeostasis) This product is expertly crafted from the finest quality olive extracts, renowned for their potent antioxidant properties + Tocopherol. The MOT-MAXI OLIVE 3T-ACTION is a testament to EFP BIOTEK's commitment to natural, science-backed health solutions. Incorporate it into your daily routine and experience a new level of vitality and well-being.
ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
VCG50-OLIVE PETROLATUM CLEAR GEL 50

Ricinus Communis Seed Oil,Olea Europea Oil Unsaponifiables

VCG50-OLIVE PETROLATUM CLEAR GEL 50 Natural alternative to Vaseline with all the properties of olive oil. It has high affinity with the skin and is compatible with all types of emollients Shine and smoothness without sticky residual effect. Melting point 50-60ºC Penetration range 80-150 HLB 13.
ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
VCG62-OLIVE PETROLATUM CLEAR GEL 62

Ricinus Communis Seed Oil,Olea Europea Oil Unsaponifiables

Natural alternative to Vaseline with all the properties of olive oil. It has high affinity with the skin and is compatible with all types of emollients Shine and smoothness without sticky residual effect. Melting point 62-72ºC Penetration range 150-220 HLB 13.
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
*လိုအပ်ချက်

စုံစမ်းမေးမြန်းမှုအတွက် ကျေးဇူးတင်ပါတယ်။

စီးပွားရေးနေ့အနည်းငယ်အတွင်းမှာ ခင်ဗျားတို့ကို ဆက်သွယ်ပါမယ်။

ထုတ်လုပ်မှု ပမာဏကို အသစ်ပြင်ဆင်ထားပါတယ်။