text.skipToContent text.skipToNavigation

အင်ဒိုနီးရှား ဖောက်သည်များအတွက်သာ သတိပေးချက်  အသေးစိတ်အချက်အလက်များကိုရှုမြင်ပါ
ဖောက်သည်များ ထောက်ပံ့ပေးသော ဆက်သွယ်ရေး သတင်းအချက်အလက်များ-
pim.indonesia.contact.title2
လီယန်နန် ပန်ဂါဒွမ် ကွန်ဆူမန်

(စီးပွားရေးယူနစ် စွမ်းဆောင်နိုင်မှုပစ္စည်းများ၊ ရောင်းချမှုထောက်ပံ့ရေးအဖွဲ့)

pim.indonesia.contact.address

Gedung AIA ဗဟိုဌာန၊ အဆင့် ၃၉၊ Jl. Jend. Sudirman Kav. ၄၈အေ၊ ဂျကာတာ ဆဲလတန်၊ အင်ဒိုနီးရှား

+62 21 2988 8557

[email protected]

Direktorat Jendertorat Jenderal ပါးလင်ဒန်ဂန် ကွန်စူမန် ဒန်တာတီဘ နီအာဂေ ကီဒါဂန် ပါ
0853 1111 1010

အောင်မြင်ပါသည်! သင့်မေးခွန်းကို ကျွန်ုပ်တို့၏အရောင်းအဖွဲ့ထံပေးပို့ပြီးပါပြီ။

pim.add.to.wishlist.popup.error

 ပစ္စည်းကို ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုထဲသို့ ထည့်ပြီးပါပြီ

All

၂၃ ပစ္စည်းတွေကို ၂၃ ရှာတွေ့ခဲ့ကြတယ်။

ဒီခလုတ်နဲ့ တည်တံ့တဲ့ အစိတ်အပိုင်းတွေကို စစ်ထုတ်ပါ။
ကိန်းဖြူ
အသုံးချထားသော စစ်ထုတ်ကိရိယာများအားလုံးကိုရှင်းလင်းပါ

နမူနာတောင်းဆိုချက်
Requestor ရဲ့ ဆက်သွယ်ရေး အသေးစိတ်အချက်အလက်တွေ
အမည် အပြည့်အစုံ
ကုမ္ပဏီ
အနေအထား
တယ်လီဖုန်းနံပါတ်
အလုပ်အီးမေးလ် လိပ်စာ
သင်္ဘောလိပ်

Thank you. Your request has been sent.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
PULLULAN

Pullulan

Pullulan Cosmetic Grade (INCI: Pullulan) is a water-soluble polysaccharide produced through microbial fermentation of starch syrup. It is an environmentally friendly, biodegradable polymer with a 100% natural index per ISO 16128 and COSMOS approved status, making it a strong fit for clean and green beauty formulations.

Pullulan's distinctive film-forming, adhesive, and lubricity properties provide immediate skin tightening and wrinkle-smoothing effects. Its unique texture-enhancing qualities improve the sensory feel of serums, creams, and make-up products, while its binding properties support long-lasting wear in foundations and mascaras. For hair care, it functions as a natural fixative with strong hold and elegant finish.

Halal certified and China IECIC listed, Pullulan from Nagase is a proven, multi-application ingredient trusted by formulators worldwide for skin care, body care, and make-up product development.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

AXIMOL PSE-H

Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate

AXIMOL PSE-H is a unique phytosterol based natural polymer perfectly suited for chemists looking to create products using naturally derived, multifunctional ingredients.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ANDISIL® SF 2305

Dimethicone,Dimethiconol

Andisil® SF 2305 is a linear carrier gum blend. It is recommended for moisturizing treatments and improves texture & water resistance in sun care applications where cyclic siloxane is not used. It combines volatile siloxane with high molecular weight gum. In skin care products, it provides long wear of active on skin, unique skin feel, film forming properties, cushion, film forming, lubrication, organic compatibility, skin protectant, spreadability, water repellency and wash off resistance. It is suitable for clear formulations. Whereas, in hair care products, it offers anti-frizz and conditioning properties to prevent split ends, ease of formulation, soft/supple feel and low residue/light build up. It improves texture and wet & dry combing. It is suitable for dry & damaged hair and anhydrous formulations.
ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ANDISIL® EM 2305 CG

Dimethicone,Dimethiconol,Laureth-23,Laureth-4

Andisil® EM 2305 CG is a gum blend emulsion. It is recommended to improve texture in sun care and creams. This ingredient possesses intermediate volatility of the linear carrier gum blend emulsions. In skin care products, it offers cushion, film forming, lubrication, organic compatibility, skin protectant, spreadability, wash off resistance and water repellency. It is suitable for clear formulations. In hair care products, provides anti-frizz & conditioning benefits, ease of formulation, low residue/light build up and soft/supple feel. It is suitable for dry and damaged hair. It improves texture and dry & wet combing.
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
*လိုအပ်ချက်

စုံစမ်းမေးမြန်းမှုအတွက် ကျေးဇူးတင်ပါတယ်။

စီးပွားရေးနေ့အနည်းငယ်အတွင်းမှာ ခင်ဗျားတို့ကို ဆက်သွယ်ပါမယ်။

ထုတ်လုပ်မှု ပမာဏကို အသစ်ပြင်ဆင်ထားပါတယ်။