text.skipToContent text.skipToNavigation

အင်ဒိုနီးရှား ဖောက်သည်များအတွက်သာ သတိပေးချက်  အသေးစိတ်အချက်အလက်များကိုရှုမြင်ပါ
ဖောက်သည်များ ထောက်ပံ့ပေးသော ဆက်သွယ်ရေး သတင်းအချက်အလက်များ-
pim.indonesia.contact.title2
လီယန်နန် ပန်ဂါဒွမ် ကွန်ဆူမန်

(စီးပွားရေးယူနစ် စွမ်းဆောင်နိုင်မှုပစ္စည်းများ၊ ရောင်းချမှုထောက်ပံ့ရေးအဖွဲ့)

pim.indonesia.contact.address

Gedung AIA ဗဟိုဌာန၊ အဆင့် ၃၉၊ Jl. Jend. Sudirman Kav. ၄၈အေ၊ ဂျကာတာ ဆဲလတန်၊ အင်ဒိုနီးရှား

+62 21 2988 8557

[email protected]

Direktorat Jendertorat Jenderal ပါးလင်ဒန်ဂန် ကွန်စူမန် ဒန်တာတီဘ နီအာဂေ ကီဒါဂန် ပါ
0853 1111 1010

အောင်မြင်ပါသည်! သင့်မေးခွန်းကို ကျွန်ုပ်တို့၏အရောင်းအဖွဲ့ထံပေးပို့ပြီးပါပြီ။

pim.add.to.wishlist.popup.error

 ပစ္စည်းကို ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုထဲသို့ ထည့်ပြီးပါပြီ

All

၁၀ ပစ္စည်းတွေကို ၁၀ ရှာတွေ့ခဲ့ကြတယ်။

ဒီခလုတ်နဲ့ တည်တံ့တဲ့ အစိတ်အပိုင်းတွေကို စစ်ထုတ်ပါ။
ကိန်းဖြူ
အသုံးချထားသော စစ်ထုတ်ကိရိယာများအားလုံးကိုရှင်းလင်းပါ

နမူနာတောင်းဆိုချက်
Requestor ရဲ့ ဆက်သွယ်ရေး အသေးစိတ်အချက်အလက်တွေ
အမည် အပြည့်အစုံ
ကုမ္ပဏီ
အနေအထား
တယ်လီဖုန်းနံပါတ်
အလုပ်အီးမေးလ် လိပ်စာ
သင်္ဘောလိပ်

Thank you. Your request has been sent.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
KAHAI™ OIL

Caryodendron Orinocense Seed Oil

Cacay Oil is a powerful cell regenerator. It exceeds the best properties of Argan and Rosehip Oil, with an outstanding absorption that leaves no oily or sticky feel. Clinical studies ran in Germany prove its antiaging efficacy, where 95% of patients reduced wrinkles up to 45%, after only 4 weeks of use. It is suitable for all skin types, safe for daytime use and has a mild nutty scent that fades fast. 


Cacay Oil outperformed Agran Oil in hair efficacy tests performed in Brazil. Formulated at 5% in a hair serum, Cacay Oil provided 49% thermal protection, 64% hair gloss increase, 60% split ends reduction, and 90% less frizz in a high humidity environment. Cacay Oil is China approved and compliant with Natrue, Cosmos and Ecocert.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
GLUCOSYL NARINGIN

Glucosyl Naringin

Glucosyl Naringin (INCI: Glucosyl Naringin, Naringin) is a water-soluble citrus flavonoid developed by Nagase by combining naringin with glucose through enzymatic modification. This innovation overcomes the low water solubility of natural naringin, enabling its use in a wide range of aqueous formulations.

It promotes elastin production in human dermal fibroblasts and actively encourages elastin fiber formation — a benefit that goes beyond conventional elastase inhibitors. This makes it a distinctive active for restoring skin firmness and elasticity that diminishes with age.

COSMOS-approved and ECOCERT verified, Glucosyl Naringin offers formulators a plant-derived, scientifically supported active for premium anti-aging and skin firmness formulations in the skin care segment.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
PULLULAN

Pullulan

Pullulan Cosmetic Grade (INCI: Pullulan) is a water-soluble polysaccharide produced through microbial fermentation of starch syrup. It is an environmentally friendly, biodegradable polymer with a 100% natural index per ISO 16128 and COSMOS approved status, making it a strong fit for clean and green beauty formulations.

Pullulan's distinctive film-forming, adhesive, and lubricity properties provide immediate skin tightening and wrinkle-smoothing effects. Its unique texture-enhancing qualities improve the sensory feel of serums, creams, and make-up products, while its binding properties support long-lasting wear in foundations and mascaras. For hair care, it functions as a natural fixative with strong hold and elegant finish.

Halal certified and China IECIC listed, Pullulan from Nagase is a proven, multi-application ingredient trusted by formulators worldwide for skin care, body care, and make-up product development.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
UPCYCLING LOTUS ROOT EXTRACT

Nelumbo Nucifera Root Extract, 2,3-Butanediol

Upcycling Lotus Root Extract is a phyto mucin derived from wasted ugly Lotus Roots. Proven anti-aging efficacy and skin elasticity improvement. Phyto Mucin is extracted from vegetables with sticky substances like Lotus Root and Yam, performs similar to collagen and hyaluronic acid, showing skin-similar strengthening and soothing effect.
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
*လိုအပ်ချက်

စုံစမ်းမေးမြန်းမှုအတွက် ကျေးဇူးတင်ပါတယ်။

စီးပွားရေးနေ့အနည်းငယ်အတွင်းမှာ ခင်ဗျားတို့ကို ဆက်သွယ်ပါမယ်။

ထုတ်လုပ်မှု ပမာဏကို အသစ်ပြင်ဆင်ထားပါတယ်။