text.skipToContent text.skipToNavigation

အင်ဒိုနီးရှား ဖောက်သည်များအတွက်သာ သတိပေးချက်  အသေးစိတ်အချက်အလက်များကိုရှုမြင်ပါ
ဖောက်သည်များ ထောက်ပံ့ပေးသော ဆက်သွယ်ရေး သတင်းအချက်အလက်များ-
pim.indonesia.contact.title2
လီယန်နန် ပန်ဂါဒွမ် ကွန်ဆူမန်

(စီးပွားရေးယူနစ် စွမ်းဆောင်နိုင်မှုပစ္စည်းများ၊ ရောင်းချမှုထောက်ပံ့ရေးအဖွဲ့)

pim.indonesia.contact.address

Gedung AIA ဗဟိုဌာန၊ အဆင့် ၃၉၊ Jl. Jend. Sudirman Kav. ၄၈အေ၊ ဂျကာတာ ဆဲလတန်၊ အင်ဒိုနီးရှား

+62 21 2988 8557

[email protected]

Direktorat Jendertorat Jenderal ပါးလင်ဒန်ဂန် ကွန်စူမန် ဒန်တာတီဘ နီအာဂေ ကီဒါဂန် ပါ
0853 1111 1010

အောင်မြင်ပါသည်! သင့်မေးခွန်းကို ကျွန်ုပ်တို့၏အရောင်းအဖွဲ့ထံပေးပို့ပြီးပါပြီ။

pim.add.to.wishlist.popup.error

 ပစ္စည်းကို ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုထဲသို့ ထည့်ပြီးပါပြီ

All

၃၈ ပစ္စည်းတွေကို ၃၈ ရှာတွေ့ခဲ့ကြတယ်။

ဒီခလုတ်နဲ့ တည်တံ့တဲ့ အစိတ်အပိုင်းတွေကို စစ်ထုတ်ပါ။
ကိန်းဖြူ
အသုံးချထားသော စစ်ထုတ်ကိရိယာများအားလုံးကိုရှင်းလင်းပါ

နမူနာတောင်းဆိုချက်
Requestor ရဲ့ ဆက်သွယ်ရေး အသေးစိတ်အချက်အလက်တွေ
အမည် အပြည့်အစုံ
ကုမ္ပဏီ
အနေအထား
တယ်လီဖုန်းနံပါတ်
အလုပ်အီးမေးလ် လိပ်စာ
သင်္ဘောလိပ်

Thank you. Your request has been sent.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
KAHAI™ OIL

Caryodendron Orinocense Seed Oil

Cacay Oil is a powerful cell regenerator. It exceeds the best properties of Argan and Rosehip Oil, with an outstanding absorption that leaves no oily or sticky feel. Clinical studies ran in Germany prove its antiaging efficacy, where 95% of patients reduced wrinkles up to 45%, after only 4 weeks of use. It is suitable for all skin types, safe for daytime use and has a mild nutty scent that fades fast. 


Cacay Oil outperformed Agran Oil in hair efficacy tests performed in Brazil. Formulated at 5% in a hair serum, Cacay Oil provided 49% thermal protection, 64% hair gloss increase, 60% split ends reduction, and 90% less frizz in a high humidity environment. Cacay Oil is China approved and compliant with Natrue, Cosmos and Ecocert.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
TREHALOSE 100

Trehalose

Trehalose 100 (INCI: Trehalose) is a naturally occurring disaccharide derived from starch through fermentation, offering a 100% natural index per ISO 16128. Its stable, non-reducing structure makes it compatible with a broad range of formulation pH levels and processing temperatures without compromising performance.

This ingredient is a powerful skin moisturizer that helps maintain the water-holding capacity of dry skin by retaining moisture within the stratum corneum and promoting intercellular lipid lamellar structure formation. In hair care applications, it demonstrates protective benefits under heat styling conditions and strong anti-humidity properties that extend style longevity.

COSMOS approved, Halal certified, and China IECIC listed, Trehalose 100 from Nagase Viita is a trusted, label-friendly ingredient for formulators targeting moisturization, protection, and styling performance in skin care, hair care, body care, and oral care.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
KOREAN CITRON OIL

Citrus Junos Seed Oil (and) α-tocopherol

KOREAN CITRON OIL, which provides moisture, improves skin tone, and soothes skin. An Anti-aging agent that helps prevent trans-epidermal water loss. It offers inhibitory effects of tyrosinase activity and relieves irritated skin. Korean Citron Oil is composed primarily of glycerides and free fatty acids. The Composition of human sebum and majority fatty acids of Citron seed oil is similar. Hair Friction and Softening – compared to Camellia Japonica Seed Oil (Dongbaek), Argan and Sunflower there is a 45% reduction in friction coefficient when treating hair with Korean Citron Oil.
ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ပတ်ဝန်းကျင်၊ လူမှုရေး သို့မဟုတ် စီးပွားရေးအကျိုးကျေးဇူးများကို ထောက်ပံ့ပေးသည့် ပါဝင်ပစ္စည်းများသည် ပြည်သူ့ကျန်းမာရေးနှင့် ပတ်ဝန်းကျင်ကို သူတို့၏ဘဝသံသရာတစ်ခုလုံးအပေါ် ကာကွယ်ပေးနေသည်။
SYNBIӦTIK BIO PHYCOSKIN®

Caprylyl/Capryl Glucoside,Water,Helianthus Annus Seed Oil,Populus tremuloides bark extract,Plankton extract, Tocopherol

Synbiötik Bio Phycoskin® (Synbiötik Bio PSK) is a marine ingredient composed of postbiotic substances that restore the skin balance and prebiotic substances that rebalance microbiota reducing the visible dysbiosis impairment (e.g., redness, injuries of acne-prone skin and maskne). China Compliant INCI available.

တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
*လိုအပ်ချက်

စုံစမ်းမေးမြန်းမှုအတွက် ကျေးဇူးတင်ပါတယ်။

စီးပွားရေးနေ့အနည်းငယ်အတွင်းမှာ ခင်ဗျားတို့ကို ဆက်သွယ်ပါမယ်။

ထုတ်လုပ်မှု ပမာဏကို အသစ်ပြင်ဆင်ထားပါတယ်။