text.skipToContent text.skipToNavigation

အင်ဒိုနီးရှား ဖောက်သည်များအတွက်သာ သတိပေးချက်  အသေးစိတ်အချက်အလက်များကိုရှုမြင်ပါ
ဖောက်သည်များ ထောက်ပံ့ပေးသော ဆက်သွယ်ရေး သတင်းအချက်အလက်များ-
pim.indonesia.contact.title2
လီယန်နန် ပန်ဂါဒွမ် ကွန်ဆူမန်

(စီးပွားရေးယူနစ် စွမ်းဆောင်နိုင်မှုပစ္စည်းများ၊ ရောင်းချမှုထောက်ပံ့ရေးအဖွဲ့)

pim.indonesia.contact.address

Gedung AIA ဗဟိုဌာန၊ အဆင့် ၃၉၊ Jl. Jend. Sudirman Kav. ၄၈အေ၊ ဂျကာတာ ဆဲလတန်၊ အင်ဒိုနီးရှား

+62 21 2988 8557

[email protected]

Direktorat Jendertorat Jenderal ပါးလင်ဒန်ဂန် ကွန်စူမန် ဒန်တာတီဘ နီအာဂေ ကီဒါဂန် ပါ
0853 1111 1010

အောင်မြင်ပါသည်! သင့်မေးခွန်းကို ကျွန်ုပ်တို့၏အရောင်းအဖွဲ့ထံပေးပို့ပြီးပါပြီ။

pim.add.to.wishlist.popup.error

 ပစ္စည်းကို ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုထဲသို့ ထည့်ပြီးပါပြီ

All

၁၂ ပစ္စည်းတွေကို ၁၂ ရှာတွေ့ခဲ့ကြတယ်။

ဒီခလုတ်နဲ့ တည်တံ့တဲ့ အစိတ်အပိုင်းတွေကို စစ်ထုတ်ပါ။
ကိန်းဖြူ
အသုံးချထားသော စစ်ထုတ်ကိရိယာများအားလုံးကိုရှင်းလင်းပါ

နမူနာတောင်းဆိုချက်
Requestor ရဲ့ ဆက်သွယ်ရေး အသေးစိတ်အချက်အလက်တွေ
အမည် အပြည့်အစုံ
ကုမ္ပဏီ
အနေအထား
တယ်လီဖုန်းနံပါတ်
အလုပ်အီးမေးလ် လိပ်စာ
သင်္ဘောလိပ်

Thank you. Your request has been sent.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

NICOMENTHYL®20

Menthyl Nicotinate

NICOMENTHYL®20 (Menthyl nicotinate) is a new multifunctional, sensorial cosmetic ingredient. Liposoluble and thermostable. Skin microcirculation enhancer. Detoxifying, antioxidant, anti-age. Protecting against UV radiation, Blue light, WIFI, toxins, pollutants, and other external harmful factors. Full-scale in vitro and in vivo studies have demonstrated Menthyl nicotinate’s fast penetration kinetics through the skin, and its subsequent hydrolysis effectively releases pure niacin (vitamin B3) with a consequent significant increase of NAD levels in skin cells (NAD-booster effect). NAD (nicotinamide adenine dinucleotide) plays key roles not only in all major biological processes concerning electron transport chain and energy metabolism, but also those involving immune response and repairing DNA damage due to oxidative stress. Nicomenthyl 20 does not cause any flush, irritation, or sensitization, even in cosmetic compositions containing it at concentrations up to 3-5%. Its time-release delivery of niacin is 3 to 8 times higher than the skin absorption rate of the common niacinamide. Such characteristics qualify Nicomenthyl 20 as a powerful, effective, safe percutaneous carrier of Vitamin B3.

 

All efficacy and safety test reports are available to customers upon request.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE

Sodium Ascorbyl Phosphate

SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE is an active ingredient in high-quality cosmetics and skin care products. As a stable VC derivative, it protects skin,promote its production, improves appearance, decomposes appearance enzymes in the skin and releases active vitamin C.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

SIBERIAN GINSENG ROOT EXTRACT-DL

Water, Butylene Glycol, Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) Root Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

SIBERIAN GINSENG ROOT EXTRACT-DL is a species of small, woody shrub native to Northeastern Asia. In Korea, it is called “Gasiogapi” and has been used as food source and medicinal herb. The roots contains different minerals, antioxidants, and various vitamins, which are beneficial for the skin health. It is promoted as an anti-ageing cure. It also contains a large amount of phytonutrients which promotes skin metabolism. It decreases free radicals that accumulate when our skin is frequently exposed to ecological contamination and sunlight.

ပစ္စည်းဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုလုပ်ဆောင်ချက် အတည်ပြုရန်

ရှိပြီးသား ဈေးနှုန်းတောင်းခံမှုနှင့် ပေါင်းချင်ပါသလား၊ သို့မဟုတ် အသစ်တစ်ခု ဖန်တီးချင်ပါသလား?

ROSEMARY EXTRACT(A)

Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Butylene Glycol, Water

Rosemary Extract (A) has natural anti-inflammatory, anti-oxidation, improvement of skin barrier properties and enhances radical scavenging properties in the skin.
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
တောင်းပန်ပါတယ်! ဒီလယ်ကွင်းကို အလဟန့်ထားလို့မရဘူး။
*လိုအပ်ချက်

စုံစမ်းမေးမြန်းမှုအတွက် ကျေးဇူးတင်ပါတယ်။

စီးပွားရေးနေ့အနည်းငယ်အတွင်းမှာ ခင်ဗျားတို့ကို ဆက်သွယ်ပါမယ်။

ထုတ်လုပ်မှု ပမာဏကို အသစ်ပြင်ဆင်ထားပါတယ်။