စုံစမ်းမေးမြန်းမှုအတွက် ကျေးဇူးတင်ပါတယ်။
စီးပွားရေးနေ့အနည်းငယ်အတွင်းမှာ ခင်ဗျားတို့ကို ဆက်သွယ်ပါမယ်။
(စီးပွားရေးယူနစ် စွမ်းဆောင်နိုင်မှုပစ္စည်းများ၊ ရောင်းချမှုထောက်ပံ့ရေးအဖွဲ့)
Gedung AIA ဗဟိုဌာန၊ အဆင့် ၃၉၊ Jl. Jend. Sudirman Kav. ၄၈အေ၊ ဂျကာတာ ဆဲလတန်၊ အင်ဒိုနီးရှား
+62 21 2988 8557
အောင်မြင်ပါသည်! သင့်မေးခွန်းကို ကျွန်ုပ်တို့၏အရောင်းအဖွဲ့ထံပေးပို့ပြီးပါပြီ။
pim.add.to.wishlist.popup.error
၈၇၂ ပစ္စည်းတွေကို ၈၇၂ ရှာတွေ့ခဲ့ကြတယ်။
| Requestor ရဲ့ ဆက်သွယ်ရေး အသေးစိတ်အချက်အလက်တွေ | |
| အမည် အပြည့်အစုံ | |
| ကုမ္ပဏီ | |
| အနေအထား | |
| တယ်လီဖုန်းနံပါတ် | |
| အလုပ်အီးမေးလ် လိပ်စာ | |
| သင်္ဘောလိပ် | |
Thank you. Your request has been sent.
Helianthus Annuus Seed Oil,Salvia Officinalis Leaf Extract,Tocopherol
ESTRATTO ATTIVO DI LIPO SALVIA (SALVIA) viene estratto dalla foglia per ottenere un liquido ricco, ideale per produrre formulazioni cosmetiche efficaci. A base di olio di girasole e stabilizzato con prodotti naturali tocoferolo, è un'opzione ideale per tutte le formulazioni prive di acqua.
HARDLEN® F-2P è un promotore di adesione per materie plastiche difficili come la poliolefina.
HARDLEN® DX-526P (polipropilene clorurato, PP clorurato) ha un'eccellente solubilità in vari solventi e la stabilità della soluzione è molto buona a bassa temperatura.